סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה

$(function(){setImageBanner('56b89748-e674-479b-9418-935a39da0a5c','/dyncontent/2025/4/6/8b6024ff-b4d3-40bc-8d3c-57c6b9e73ce6.jpg',19312,'משהב באנר כתבה',525,78,false,54086,'Image','');})

סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-4 מנות):

2 אבוקדו של "חקלאי גרנות"

300 גרם קינואה לבנה

$(function(){setImageBanner('22688850-475d-4ed2-bc67-425ea4549813','/dyncontent/2025/2/26/bcf35aa4-e324-4ea7-a827-8a7c79291163.jpg',19104,'סמי ובניו באנר כתבה',510,80,false,54087,'Image','');})

10 עגבניות שרי חצויות

10 יחי' בייבי מוצרלה

1/2 בצל קצוץ

1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק

חופן אגוזי מלך קלויים

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
  2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.

 
$(function(){setImageBanner('6b16efb2-5ec7-474a-829b-aa4c8c22a527','/dyncontent/2025/3/11/737e66fa-467d-42ab-9331-efc3bcf8fc77.jpg',19204,'סביח פלאפל בכיכר באנר כתבה',525,78,false,54089,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה