|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2f82253f-821c-406f-8b9d-ad5aa98da734','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f82253f-821c-406f-8b9d-ad5aa98da734','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2f82253f-821c-406f-8b9d-ad5aa98da734','/dyncontent/2025/12/10/00ac576d-0c02-4279-ae36-942d15c29e0b.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10]]);})
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא כ 12 לביבות. כל 2 לביבות תחליף לחלבון גבינה.
מצרכים: 250 גרם גבינת ריקוטה 5% חצי גביע יוגורט טבעי 1.5% ( חצי גביע גדול של 200 מ"ל)
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c24d60b7-4645-45a4-afd0-13936cee3cbe','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c24d60b7-4645-45a4-afd0-13936cee3cbe','/dyncontent/2025/12/15/eb7d31ee-04e8-42ad-97bb-2de070d74f71.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c24d60b7-4645-45a4-afd0-13936cee3cbe','/dyncontent/2025/11/10/1f468d51-cae3-483e-8ce8-a633b9ae5131.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c24d60b7-4645-45a4-afd0-13936cee3cbe','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c24d60b7-4645-45a4-afd0-13936cee3cbe','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})2 ביצים 4 כפות קמח תופח כף סוכר או ממתיק מלאכותי קורט קינמון מס' טיפות תמצית וניל תרסיס שמן לטיגון אופן ההכנה: - מערבבים את הגבינה עם הביצים. מוסיפים את יתר החומרים ומשהים מספר דקות.
- מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית.
- צרים מהבלילה 12 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
|
|
|
|