|
מתכון פשוט להכנת פנקייקים רכים וטעימים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('23e8b55e-14b7-48ea-a7a2-3b66560395ec','/dyncontent/2025/12/10/00ac576d-0c02-4279-ae36-942d15c29e0b.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('23e8b55e-14b7-48ea-a7a2-3b66560395ec','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('23e8b55e-14b7-48ea-a7a2-3b66560395ec','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})
אין כמו הריח של פנקייקים על המחבת הוא ממלא את הבית באווירה חמימה ונעימה. זה תמיד מעלה חיוך ומכניס לאווירה של בוקר רגוע, שבת נינוחה או ערב כיפי. קבלו מתכון קל להכנה
מצרכים (כ-10 פנקייקים קטנים)אופן ההכנה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('beb08cd7-d646-4370-9d33-9da87ebd8cc8','/dyncontent/2025/12/15/eb7d31ee-04e8-42ad-97bb-2de070d74f71.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('beb08cd7-d646-4370-9d33-9da87ebd8cc8','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('beb08cd7-d646-4370-9d33-9da87ebd8cc8','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('beb08cd7-d646-4370-9d33-9da87ebd8cc8','/dyncontent/2025/11/10/1f468d51-cae3-483e-8ce8-a633b9ae5131.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('beb08cd7-d646-4370-9d33-9da87ebd8cc8','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת טורפים את הביצה, מוסיפים חלב ושמן (או חמאה מומסת) ומערבבים היטב. יוצקים את החומרים הרטובים לתוך היבשים ומערבבים בעדינות עד שהבלילה אחידה – לא לערבב יותר מדי, כדי שהפנקייקים יישארו אווריריים. מחממים מחבת טפלון עם מעט חמאה או שמן. יוצקים כף-שתיים מהבלילה למחבת ומשאירים עד שמופיעות בועות קטנות על פני השטח. הופכים לצד השני ומבשלים עוד כחצי דקה–דקה. מגישים חם עם מייפל, דבש, שוקולד, או פירות טריים.
|
|
|
|